:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

MUNICIPI Escola de Forallac
Escola de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

Forallac va recuperar l'escola el curs 2007-2008, després d'haver estat 10 anys tancada. La insistència de les famílies i de l'Ajuntament cap a la Generalitat van permetre que el municipi pogués tornar a disposar d'un equipament estratègic llargament reivindicat.

Es va posar en servei en uns mòduls prefabricats a tocar de l'edifici de les Escoles Velles de Vulpellac, en espera a la construcció de l'edifici definitiu, planificat al sector del camp municipal d'esports. En el seu emplaçament provisional ha anat creixent fins a completar tots els cursos d'una línia d'infantil i primària.

Durant aquests anys, la prioritat de l’Ajuntament ha estat garantir les millors  condicions de confort i espai, tant per als alumnes, com per als mestres. Hem tractat l’escola com si fos una instal·lació definitiva.

Actualment, malgrat la seva provisionalitat, l’equipament és molt digne, i gaudeix de tots els serveis bàsics. No obstant això, des de l'Ajuntament continuem treballant insistentment perquè l'escola definitiva sigui una realitat al més aviat possible.

Visita el seu bloc: ESCOLA FORALLAC

 

Destacats