:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 6

Al llindar de l'entrada de l'església de Santa Coloma de Fitor hi ha la làpida sepulcral del rector que va morir el 1817 a mans d'uns bandits que van saquejar l'església.

Forallac reivindica els drets de totes les identitats LGTBI+ PDF Imprimeix Correu electrònic

(28.06.21) Avui, 28 de juny és el Dia per l’alliberament LGTBI+ i l'Ajuntament de Forallac se suma a les reivindicacions i dona suport al manifest a favor dels drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans* i totes les identitats recollides en l’acrònim LGTBI+.

Amb motiu d'aquesta diada, l'Ajuntament ha aprovat una declaració institucional en la qual reitera, un cop més, el seu compromís amb els drets LGTBI+ i assumeix la reivindicació d’una llei trans* estatal, llargament demandada pel moviment LGBTI+. També fa seves les reivindicacions de les entitats membres del Consell Nacional LGBTI+.

El Dia Internacional de l'Orgull LGBT, també conegut com a dia de l'orgull gai o simplement orgull gai (en anglès, gay pride) és una sèrie d'esdeveniments que cada any els col·lectius homosexuals celebren de forma pública per a instar per la tolerància i la igualtat de les lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. Per bé que gai fa referència a homes aquesta dóna cabuda a tot el col·lectius no heterosexuals. En aquesta data es commemoren els aldarulls de Stonewallque van tenir lloc a Nova York (EUA) el 1969 i que es considera que marquen l'inici de l'alliberament homosexual.

 

 

Destacats