:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 8

Als termes de Fonteta i Sant Climent de Peralta hi havia hagut més d’una vintena de forns de calç.

Canvis en l'arribada dels Tres Reis a Fonteta i a Peratallada PDF Imprimeix Correu electrònic
(03.01.22) Aquest any, el Tres Reis adaptaran la seva arribada a Fonteta i a Peratallada per minimitzar riscos sanitaris i adaptar-se a les restriccions establertes per la pandèmia.
 
▶ A Peratallada no es farà la cavalcada programada, però el Tres Reis passaran per les cases de tots els nens i nenes. Per rebre'ls com es mereixen, podeu decorar les entrades amb llums d'espelmes i fanalets. Començaran la visita per Canapost, Peralta i masos, i acabaran a Peratallada.
 
Prèviament, demà dimarts 04/01/22, entre les 15 i les 19 h, hi haurà el patge reial a la plaça de les Voltes per recollir les cartes.
 
▶A Fonteta, els Reis arribaran a les 18.30 h, a la pista poliesportiva, on se'ls donarà la benvinguda amb focs artificials. Tot seguit, s'acostaran fins a la plaça Catalunya, on faran el seu tradicional discurs. Aquest any, atesa la situació de pandèmia, no podrem pujar a saludar-los. Durant el trajecte i a la plaça caldrà respectar la distància i portar mascareta. En acabar el discurs reial, els nens i nenes hauran de tornar a casa, perquè els reis hi passaran, tot i que aquest any es quedaran a la porta per evitar risc de contagi.
 
Aquest any, doncs, Melcior, Gaspar i Baltasar portaran mascareta, però malgrat el context de risc sanitari, estem segur que tots i totes podrem gaudir al màxim d'aquest dia tan màgic.
 

 
 
 

Destacats