:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 14

La Festa del Segar i del Batre de Sant Climent de Peralta ens permet reviure des del 1996 com era un dels moments més importants de la vida a pagès.

S'activa el termini per sol·licitar una plaça de suport a la brigada de Forallac per un jove PDF Imprimeix Correu electrònic


(15.04.21) L'Ajuntament de Forallac, a través de l'Àrea de Joventut, impulsa aquest estiu la segona edició del projecte «Va de feina», amb l’objectiu d’oferir una plaça a mitja jornada per a un/a jove del municipi. La plaça és d'operari/a de suport de la brigada municipal i la durada serà de dos mesos, juliol i agost, a diferència de l'any passat, en què el contracte va ser d’un mes.

El projecte «Va de feina» es desenvolupa en el marc del Pla Local de Joventut 2020-2023, i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers socials i Famílies.

A través d'aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol facilitar que el jovent entre 16 a 20 anys adquireixi experiències(a) en el món laboral a partir d’un procés formatiu, en un entorn laboral proper com l’Administració local, que li permeti adquirir unes bases que representin un punt de partida en la seva transició al món laboral.

El termini per presentar sol·licituds s'iniciarà el 19 d'abril i acabarà el 8 de maig (ambdós inclosos).

Podeu consultar les bases completes aquí https://bit.ly/3smfNdR

 

Destacats