:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 2

Forallac és el quart municipi més gran del Baix Empordà en extensió, amb una superfície global de prop de 50 quilòmetres quadrats.

Dilluns, 8 de març, Dia de la Dona, il·luminem de lila la Casa de la Vila de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

(05.03.21) El 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona, una diada per reivindicar la igualtat i l’empoderament de la dona en tots els àmbits de la societat.
 
El lila és el color que identifica aquesta jornada pel color del teixit que estaven confeccionant les 129 obreres que van morir tràgicament el 8 de març de 1908 a l’incendi provocat a la fàbrica Cotton Textile Factory, de Nova York. Actualment, aquest és el color que representa la lluita pels drets i la igualtat de les dones. 
 
Dilluns vinent, coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, il·luminarem de lila la Casa de la Vila de Forallac per simbolitzar el nostre ferm compromís amb aquesta reivindicació col·lectiva. 
 
Us animem a que us hi acosteu i que li feu fotos i us feu fotos, individuals o de grup (amb les corresponents mesures de seguretat sanitàries), i que les compartiu a les xarxes amb l'etiqueta #8demarçForallac.
 
 

Destacats