:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

Es posposa, fins a nova data, la recaptació dels tributs locals PDF Imprimeix Correu electrònic

(23.03.20) Amb motiu de la crisi sanitària, ocasionada pel COVID-19, el Consell Comarcal del Baix Empordà tindrà tancades les seves instal·lacions i dependències inicialment durant  15 dies naturals a partir de 16/03/2020. Per qualsevol gestió podeu utilitzar la seu electrònica www.baixemporda.cat o bé enviar un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  i en cas d’urgència podeu trucar al tel. 972 64 23 10.

D'acord amb el que preveu el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i concretament:

- L’article 6, pel que fa a les competències de cada Administració respecte a la gestió ordinària dels seus serveis i l’adopció de les mesures que s’estimin necessàries.
- La disposició addicional tercera, relativa a la suspensió i interrupció de terminis de tramitació administrativa de les entitats del sector públic.
- La disposició addicional quarta, relativa a la suspensió de terminis de prescripció i caducitat.
- La disposició final primera, de ratificació de les mesures acordades per les administracions competents amb anterioritat a l’aprovació del Reial decret

S'adopta la següent mesura

- Posposar, sense fixar nova data, el primer període de recaptació dels tributs locals anunciat al BOP de Girona 469 de 30/01/2020 (el comprès entre l'1 d'abril i l'1 de juny) El nou període s'anunciarà quan es doni per finalitzat l'estat d'alarma.

En compliment del RD 463/2020, actualitzat pel RD 465/2020 queden suspesos i interromputs:

- Els terminis dels procediments sancionadors, de gestió, inspecció i recaptació.
- Els terminis de prescripció i caducitat.

Estant suspesa l'atenció presencial, els treballadors de les oficines de recaptació fan teletreball des de casa seva i atendran per correu electrònic qualsevol consulta en els correus electrònic de cada oficina, indicats més avall.

---------------------------------

Oficina de la Bisbal d'Empordà (Serveis centrals)
Tel. 972640924
Fax 972645544
Carrer del Raig, 5 baixos
17100 La Bisbal d'Empordà
E-mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Destacats