:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 12

El gruix principal de l’oferta turística de Forallac es concentra a Peratallada, un dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya.

L'Ajuntament de Forallac decreta serveis mínims i teletreball per lluitar contra el coronavirus PDF Imprimeix Correu electrònic
(16.03.20 I 14.30 h) L'Ajuntament de Forallac ha establert serveis mínims essencials i només oferirà atenció telefònica i telemàtica (no presencial) per qüestions urgents. La voluntat d’alcaldia i del comitè de coordinació d'emergències municipal és el d'evitar la propagació i el contagi del coronavirus entre el personal de l’Ajuntament i la població, en un context d'acceleració exponencial de l'epidèmia. Per aquest motiu, l’Ajuntament romandrà tancat al públic. No obstant això, la ciutadania podrà contactar amb l’Ajuntament per telèfon (de 9 a 14 h, dilluns a divendres), per la web i seu electrònica.
 
Atès que els terminis administratius estan suspesos, l’atenció presencial es limitarà a casos urgents prèvia sol·licitud de cita prèvia telefònicament.
 
Es garanteixen un serveis mínims de Brigada Municipal pel bon manteniment del municipi, de les seves instal·lacions i vies públiques, i els vigilants municipals estaran operatius. En tots els casos es respectaran les recomanacions i mesures de seguretat que s'han dictat per prevenir el contagi de la malatia.
 
Des de l'Ajuntament de Forallac volem reiterar, novament, que davant l’emergència de la COVID-19 cal actuar amb responsabilitat individual i col·lectiva. És una lluita pel bé comú. Cadascú de nosaltres té un paper clau a l’hora de contribuir a evitar la propagació d’aquesta pandèmia i que el sistema de salut es col·lapsi. 
 
Per prevenir i evitar el contagi el millor és quedar-nos a casa i fer cas de totes les recomanacions que ens donen les autoritats sanitàries i governamentals.
 
Gràcies per la vostra responsabilitat i col·laboració. Per responsabilitat / per solidaritat #joemquedoacasa
 


 
 

Destacats