:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

L'Ajuntament de Forallac decreta serveis mínims i teletreball per lluitar contra el coronavirus PDF Imprimeix Correu electrònic
(16.03.20 I 14.30 h) L'Ajuntament de Forallac ha establert serveis mínims essencials i només oferirà atenció telefònica i telemàtica (no presencial) per qüestions urgents. La voluntat d’alcaldia i del comitè de coordinació d'emergències municipal és el d'evitar la propagació i el contagi del coronavirus entre el personal de l’Ajuntament i la població, en un context d'acceleració exponencial de l'epidèmia. Per aquest motiu, l’Ajuntament romandrà tancat al públic. No obstant això, la ciutadania podrà contactar amb l’Ajuntament per telèfon (de 9 a 14 h, dilluns a divendres), per la web i seu electrònica.
 
Atès que els terminis administratius estan suspesos, l’atenció presencial es limitarà a casos urgents prèvia sol·licitud de cita prèvia telefònicament.
 
Es garanteixen un serveis mínims de Brigada Municipal pel bon manteniment del municipi, de les seves instal·lacions i vies públiques, i els vigilants municipals estaran operatius. En tots els casos es respectaran les recomanacions i mesures de seguretat que s'han dictat per prevenir el contagi de la malatia.
 
Des de l'Ajuntament de Forallac volem reiterar, novament, que davant l’emergència de la COVID-19 cal actuar amb responsabilitat individual i col·lectiva. És una lluita pel bé comú. Cadascú de nosaltres té un paper clau a l’hora de contribuir a evitar la propagació d’aquesta pandèmia i que el sistema de salut es col·lapsi. 
 
Per prevenir i evitar el contagi el millor és quedar-nos a casa i fer cas de totes les recomanacions que ens donen les autoritats sanitàries i governamentals.
 
Gràcies per la vostra responsabilitat i col·laboració. Per responsabilitat / per solidaritat #joemquedoacasa
 


 
 

Destacats