:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 7

El 29 de gener de 948 el bisbe Gotmar de Girona va venir a Fitor per consagrar l'església, que havia estat edificada pel prevere Altimir i els levites Placià i Tassi, amb l'ajut de tots els fidels.

L'Espai Tònic, de Vulpellac, obre temporada aquest dissabte amb una nova exposició PDF Imprimeix Correu electrònic
(11.02.20) L'Espai Tònic, de Vulpellac, un dels centres d'investigació artística de referència a les comarques gironines, obre temporada aquest dissabte 15 de febrer, a les 20 h, amb la inauguració de l'exposició «Piano Solo», de Sebi Subirós. En aquesta nova proposta, l'artista interpretarà la seva particular visió del piano, un objecte arxiconegut per tots, que transformarà de maneres inversemblants. La mostra es podrà visitar fins al 16 de maig.
 
El piano és un instrument que, per mitjà d’una complexa sèrie de palanques, martells, cordes i tecles, i de materials tan diversos com fusta, feltre, metall i os dóna lloc a un llenguatge que li és propi; el llenguatge musical. Però l’interès de Sebi Subirós no s’atura en aquest piano com a mer instrument sonor. Encuriosit per les seves múltiples possibilitats en desgrana les peces i n’extreu la mínima expressió; i detenint-se en els diferents elements que el conformen, n’obté nous sabors. A «Piano Solo» és l’objecte en si el que clama per a un nou llenguatge, més teatral i eminentment visual, i així Sebi, l’artista, jugant amb totes i cada una de les peces, acaba tocant el seu propi solo de piano o com en diuen els francesos “jouer du piano”.
 
 
 

Destacats