:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 7

El 29 de gener de 948 el bisbe Gotmar de Girona va venir a Fitor per consagrar l'església, que havia estat edificada pel prevere Altimir i els levites Placià i Tassi, amb l'ajut de tots els fidels.

I Fira del Conte de Vulpellac (Diumenge 22 de setembre de 2019) PDF Imprimeix Correu electrònic

(19.09.19) Vulpellac acollirà aquest diumenge 22 de setembre la primera edició de la Fira del Conte "Vet Aquí...", que han organitzat l'Escola Forallac, l'AFA de l'Escola Forallac i l'Ajuntament de Forallac. L'activitat pretén difondre el gust per la lectura entre els petits i apropar les famílies a un gènere que té un gran valor educatiu. El contes estimulen la imaginació, la intel·ligència, la capacitat verbal, la concentració i enriqueix el vocabulari. A més, quan s'expliquen contes s'enforteix el vincle adult-infant.

La iniciativa vol celebrar simbòlicament, a més, que després de 12 anys de funcionament, l'Escola Forallac ha pogut materialitzar la posada en marxa de la biblioteca, un dels objectius del centre. La voluntat és que la fira sigui un èxit i es pugui anar consolidant i ampliant. De moment, començarà amb un petit format. Es desenvoluparà durant tot el dia entre els carrers de Santa Basilissa i carrer Nou i les places Mossèn Ferran Dou i Llarga. Hi haurà parades de venda de llibres (llibreries Siglantana, l'Espiral, Monjoc i Puput, de la Bisbal d'Empordà; i La Caseta, de Pals), jocs de fusta, servei de bar i un dinar popular. Durant el dia, a més, hi haurà diferents espectacles de conta-contes i titelles.

 

Destacats