:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 12

El gruix principal de l’oferta turística de Forallac es concentra a Peratallada, un dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya.

La campanya «Escapada al més autèntic Empordà», premiada en innovació turística PDF Imprimeix Correu electrònic
(21.04.17) La primera campanya de promoció turística conjunta dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, Escapada al més autèntic Empordà 2016, ha estat guardonada amb el prestigiós Premi Alimara 2017 a la innovació en l’estratègia per a la promoció turística, organitzat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme CETT conjuntament amb la fira B>Travel i la Generalitat de Catalunya, que reconeix les millors iniciatives de promoció turística de l’any.
 
El jurat ha valorat especialment la capacitat de consensuar una campanya de promoció turística supramunicipal amb un alt percentatge d’empreses privades implicades, i l’estructuració d’una nova oferta de visites guiades a espais d’interès cultural que fins el moment estaven tancats al públic o amb un discurs nou. Des del 1985, durant l’acte dels Premis Alimara es lliuren guardons a les campanyes, persones, empreses o institucions que han sobresortit per la qualitat del material generat en la promoció turística. 
 
El jurat, format per acadèmics i professionals de reconegut prestigi del sector turístic, ha valorat especialment la capacitat de consensuar una campanya de promoció turística supramunicipal amb un alt percentatge d’empreses privades implicades, i l’estructuració d’una nova oferta de visites guiades a espais d’interès cultural que fins el moment estaven tancats al públic o amb un discurs nou. També han valorat l’èxit de la campanya en relació al pressupost disponible – qualitat del contingut i material – objectius assolits.
 

El premi es va concedir el 20 d'abril  en el marc de La Nit dels Alimara, celebrada al Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB de Barcelona i va ser recollit per representants polítics dels cinc municipis organitzadors de la campanya, entre els quals hi havia l'alcalde de Forallac, Josep Sala.
 
La campanya premiada s’emmarca dins el Pla estratègic de desenvolupament econòmic local de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

 

Destacats