:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 11

La Cuita de Forns de Rajoler de les Gavarres ens permet reviure el procés tradicional de cocció de la ceràmica a la rajoleria del mas Frigola.

L'Ajuntament de Forallac encarrega la redacció d'un Pla Local de Joventut PDF Imprimeix Correu electrònic

(27.01.17) L'Ajuntament de Forallac ha signat un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i els municipis de Mont-ras i Vall-llobrega, per acollir-se al Projecte de tècnic compartit de Joventut i poder planificar accions i recursos pels i amb els joves del municipi. Fruit d'aquest acord, ja s'ha iniciat la redacció del Pla Local de Joventut, un document marc que dibuixarà les línies de treball al municipi durant els anys 2017, 2018 i 2019. També es dissenyarà el projecte anual, que permetrà desenvolupar, amb més concreció, allò que s’estableix al pla.  

Com a pas previ a la definició de propostes, es farà una diagnosi de la situació actual, a partir de l'anàlisi de la realitat juvenil i dels recursos de què disposa el municipi. En aquesta fase es vol determinar quin és el perfil de jove del municipi i quins són els seus interessos i preocupacions (habitatge, ocupació, formació, lleure, salut, mobilitat, etc.).

La fase de diagnosi combinarà tècniques de recerca quantitatives (fonts de dades primàries i secundàries) i qualitatives (enquestes). Tot aquest treball es vol desenvolupar des de la proximitat i comptant amb la màxima implicació dels joves. En aquest sentit, properament informarem de com participar en la recollida d’informació que ha de dotar de contingut tot aquest projecte.

Núria Lagraña, regidora de Joventut, assegura que «la redacció del pla i la millora de les condicions dels joves de Forallac és una prioritat per a l’Ajuntament, que es vol abordar amb el màxim rigor i coneixements tècnics i teòrics possibles». Recorda, també, que «ha de ser una eina de present, però també de futur per a donar força i coherència, interna i externa, a totes les actuacions que es portin a terme». En aquest sentit, el pla, en si mateix, també serà una font de dinamització, perquè mobilitzarà els joves en la diagnosi i l’elaboració de propostes i perquè crearà vies de comunicació entre el col·lectiu jove i el consistori. Així doncs, la regidora insisteix que un dels objectius del Pla Local de Joventut de Forallac és que els joves hi tinguin un paper principal perquè se’l sentit seu i pugui donar resposta a les seves inquietuds.

 

Destacats