:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 11

La Cuita de Forns de Rajoler de les Gavarres ens permet reviure el procés tradicional de cocció de la ceràmica a la rajoleria del mas Frigola.

Peratallada obté el prestigiós distintiu Pobles amb Encant de l'Agència Catalana de Turisme PDF Imprimeix Correu electrònic
(18.02.19) Peratallada ha obtingut el distintiu de Pobles amb Encant, que concedeix l’Agència Catalana de Turisme, després de superar un exigent procés d'auditoria i validació. Aquest segell  s’adreça a pobles petits que captivin els seus visitants per la seva conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics. Gràcies a aquest segell, Peratallada podrà beneficiar-se d’una major visibilitat a les xarxes, publicacions específiques i participar en promocions i fires especialitzades.
 
El lliurament formal del distintiu es va fer divendres passat a Manresa, en presència de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacon, acompanyada del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font. El va recollir la regidora de Turisme de Forallac, Marta Chicot.
 
Les ciutats, viles i pobles que aconsegueixen aquesta distinció entren a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme i adquireixen una sèrie d’avantatges com són: visibilitat en els canals de on-line de l’ACT, ús per utilitzar el distintiu exclusiu de Ciutats i Viles amb Caràcter o Pobles amb Encant, participació en accions promocionals de l’ACT (fires, workshops, presentacions, viatges de familiarització, etc.), accés al pla de formació de l’ACT o accés a informes d’intel·ligència de mercat, entre d’altres. 
 
És una marca turística especialitzada que es promou molt activament des de l'Agència Catalana de Turisme. La marca Pobles amb Encant permet oferir al turista una proposta per tal que es pugui endinsar en el territori català i conèixer la seva diversitat i riquesa cultural i paisatgística, més enllà dels principals pols d’atracció turística.
 
 
 

Destacats