:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 1

Forallac es va constituir formalment el 10 de març de 1977 a partir de l'agregació dels municipis de Vulpellac, Fonteta i Peratallada.

S'activa el termini per sol·licitar una plaça de suport a la brigada de Forallac per un jove PDF Imprimeix Correu electrònic

(19.05.20) L'Ajuntament de Forallac ofereix una plaça d'operari de suport a la brigada municipal, per a un jove (entre 16 i 20 anys), a mitja jornada, durant el mes de juliol. Entre d'altres tasques, ajudaria en feines de jardineria, neteja i manteniment de zones verdes, instal·lacions municipals, via pública i preparació d'esdeveniments.

Atès que ja s'ha aixecat la suspensió del terminis administratius, l'Ajuntament ha aprovat el Decret reactivant el procediment per sol·licitar la plaça. El termini per presentar instàncies comença demà dimecres 20 de maig i acabarà el 8 de juny. El termini d'al·legacions a la llista d'admesos i exclosos s'ha reduït a 5 dies.

Trobareu les bases reguladores per la contractació laboral temporal per la brigada jove dins del portal de transperència, i en el portal web de la diputació d'oposicions CIDO.

 

 

Destacats