:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 11

La Cuita de Forns de Rajoler de les Gavarres ens permet reviure el procés tradicional de cocció de la ceràmica a la rajoleria del mas Frigola.


L’Ajuntament programa un casal municipal d’estiu a l’Escola Forallac

L’Ajuntament programa un casal municipal d’estiu a l’Escola Forallac

(21.05.20) L’Ajuntament, atenent l’interès i les demandes de molts pares i mares de l’Escola Forallac, canalitzades a través de l’Associació de Famílies (AFA), organitzarà aquest estiu un casal municipal al centre educatiu. Aquesta va ser una de les principals demandes que es van recollir a través d’una enq...
Llegiu-ne més...
MéS NOTÍCIES:
Josep Sala (Junts pel Poble) revalida l'alcaldia de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

(15.06.19) Josep Sala (Junts pel Poble), ha estat escollit aquest matí alcalde de Forallac amb el suport dels 6 regidors del seu grup municipal. Sala és alcalde de Forallac des del 1987, però a diferència d'altres ocasions, que es presentava com a cap de llista de CiU, en les passades eleccions va encapçalar una nova llista, la de Junts pel Poble, de caràcter més local i independent.

El Ple extraordinari de constitució de l'Ajuntament i d'elecció de l'alcalde s'ha celebrat a les 12 h i s'ha iniciat amb la formació de la mesa d'edat, que estava formada per Olga Galceran i per Josep Sala, de Junts pel Poble, com a regidors de menor i major edat, respectivament. Tot seguit els regidors i regidores electes han promès o jurat el càrrec. A continuació s'ha procedit a la votació de l'alcalde, càrrec al qual optaven Josep Sala i Marta Puig (Tots per Forallac-ERC), que ha rebut el 3 vots de la seva formació.

Els regidors del nou consistori són:

Junts pel Poble: Josep Sala, Marta Chicot, Carles Frigola, Jaume Mont, Olga Galceran i Clara Ruiz (formen l'equip de govern)

Tots som Forallac-ERC: Marta Puig, Josep Masgrau i Agnès Gasul (oposició).

Podeu consultar els resultats de les eleccions a https://bit.ly/2XUS1aa

Els propers dies se celebrarà el Ple de cartipàs en el qual es concretarà la distribució d’àrees i regidories, entre d’altres aspectes.

 

 

Destacats