:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 12

El gruix principal de l’oferta turística de Forallac es concentra a Peratallada, un dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya.

Estrenem nou web turístic PDF Imprimeix Correu electrònic
(04.04.18) Avui hem estrenat el nou web de promoció turística de Forallac, que presenta un disseny més modern, funcional i dinàmic, i s'adapta al format de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, tauleta o mòbil.
 
A banda de millorar-ne la presentació, també incorpora novetats en la presentació dels continguts, que estan pensats, especialment, per a aquelles persones que volen planificar la seva visita o volen conèixer quines possibilitats ofereix el municipi. 
 
També volem que el portal esdevingui una eina de referència per als ciutadans de Forallac, ja que hi trobaran molta informació d’interès. El contingut posa en valor el patrimoni històric, natural i cultural del municipi i ofereix una agenda d’activitats amb totes els esdeveniments programats durant l'any, amb informació pràctica i funcional, i un llistat dels allotjaments, establiments de restauració i empreses de comerç. 
 
La pàgina ofereix una extensa recopilació d’informació, imatges i documents sobre el municipi i es presenta en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.  
 
Hi accedireu pel domini  www.visitperatallada.cat  Utilitzem el nom de Peratallada al domini com a reclam, ja que és una marca molt potent i coneguda arreu. A partir d'aquí, el web és una també un instrument per engrescar i convidar l'usuari a visitar la resta de pobles de Forallac.
 
Sens dubte, la nova pàgina esdevé una bona eina per atraure visitants i dinamitzar l'economia local. Us animem a utilitzar-la. 
 

Destacats