:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 9

Més de la meitat (2.824 ha) de l’extensió total del terme de Forallac (5.000 ha) s’estén pel massís de les Gavarres.

Forallac vol reforçar el protagonisme i la implicació dels joves del municipi amb el Pla Local de Joventut PDF Imprimeix Correu electrònic

(06.02.18) L'Ajuntament de Forallac promourà activament la presència i el protagonisme del joves del municipi, amb l'objectiu d'incrementar el seu arrelament i sentiment de pertinença. També potenciarà espais de decisió per als joves i els oferirà eines perquè puguin tenir un paper més actiu en la vida local. Aquestes són les principals conclusions del Pla Local de Joventut que es posarà en marxa fins al 2019, un cop tancada la fase de diagnosi, participació i elaboració de propostes. El pla es va presentar el passat 24 de gener i concreta, entre d'altres aspectes, els 5 projectes que es desenvoluparan:

- ForallacJove Participa

- Inforallac. Servei d’atenció, assessorament, orientació i acompanyament que inclou: Punt d’Informació, Servei d’Orientació Laboral, Mobilitat Internacional i Garantia Juvenil.

- Projecte BEjove. Servei d’àmbit comarcal,

- Servei de Suport i Assessorament a Entitats (SSAE)

- Programació cultural, d’oci i lleure.

La regidora de Joventut, Núria Lagraña, ha avançat que durant el 2018 es donarà prioritat a la programació cultural, d’oci i lleure, i l’Ajuntament tindrà un paper més actiu des de l’Ajuntament en la creació d’activitats per tal de generar un reclam als joves (oferint activitats de diferent temàtica, edats,...) i a partir d’aquí recollir les oportunitats de participació que sorgeixin amb els joves que vagin assistint. Es posarà l'accent en la franja juvenil de 12-15 anys.

La regidora assegura que «la redacció del pla i la millora de les condicions dels joves de Forallac és una prioritat per a l’Ajuntament, que es vol abordar amb el màxim rigor i coneixements tècnics i teòrics possibles». Recorda, també, que «ha de ser una eina de present, però també de futur per a donar força i coherència, interna i externa, a totes les actuacions que es portin a terme».

Anabel Sancho, tècnica de Joventut, i Núria Lagraña, regidora de Joventut, durant la presentació del pla, que es va fer a la sala d'actes de la Casa de la Vila.

Tècnica de Joventut

L'Ajuntament de Forallac va signar l'any passat un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i els municipis de Mont-ras i Vall-llobrega, per acollir-se al Projecte de tècnic compartit de Joventut i poder planificar accions i recursos pels i amb els joves del municipi.

Fruit d'aquest acord, s'ha redactat el Pla Local de Joventut de Forallac, un document marc que defineix les línies de treball al municipi fins al 2019. La seva elaboració ha comptat amb la implicació directa dels joves del municipi a través de la dinamització d'un procés participatiu.

Si voleu contactar amb els serveis de Joventut de Forallac, podeu fer-ho a través del web municipal, del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , per WhatsApp al 699 42 52 53, o de forma presencial a l’Ajuntament (Anabel Alonso, els dijous, de 10 h. a 13 h).

 

Destacats