:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 2

Forallac és el quart municipi més gran del Baix Empordà en extensió, amb una superfície global de prop de 50 quilòmetres quadrats.

El Ple aprova per unanimitat donar suport a la consulta del 9-N PDF Imprimeix Correu electrònic

(24.09.14) El Ple municipal ha aprovat aquest vespre, per unanimitat (CiU i IGF-PM), en una sessió extraordinària convocada d'urgència i amb un únic punt de l'ordre del dia, una moció institucional en suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre del 2014. En el mateix acord, l’Ajuntament es compromet a donar suport actiu a la consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, i fent una crida a la participació.

També s'ha aprovat donar ple suport al President i al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada al Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.

Aquesta moció ha estat iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), entitat a la qual està adherit el nostre Ajuntament des de l’any 2012.

A hores d'ara, un total de 828 ajuntaments, el 87% del total de Catalunya, ja han aprovat la moció. Està previst que el 4 d’octubre es faci un acte amb tots els alcaldes i alcaldesses per lliurar l’acta municipal del ple al President, Artur Mas, com a mostra que el municipalisme està al costat del que reclamen els catalans i el parlament.


 

Destacats