:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 5

Forallac acull la concentració de dólmens més importants de les comarques gironines. Un important nombre d'ells es troben encara en bon estat de conservació.

Millorem les naus de Nexes i rebaixem els preus de lloguer PDF Imprimeix Correu electrònic

Nexes, el viver d’empreses i centre de negocis de Forallac, ha realitzat recentment unes obres de millora a les naus de lloguer per a emprenedors. L’actuació, cofinançada per la Diputació de Girona, ajudarà a millorar la confortabilitat de les naus i la seguretat en cas d'incendi. Els teballs han consistit en l'enguixat de totes les parets i la col.locació de plaques talla-focs a les bigues i part del sostre de les naus. Aquesta millora servirà per complir amb la normativa de bombers, en totes les activitats possibles. Fins ara només complien, per segons quines activitats que s’hi poden acollir. Ara s’amplia el ventall d’activitats que poden acollir.

A més a més d'aquestes millores, s'ha ajustat el preu de les naus, d’acord amb l’ajustament global del mercat i amb l’objectiu de promoue la seva ocupació. Les naus es poden lloga a partir dels 276 euros al mes, un preu molt competitiu en relació amb el que es pot tobar al mecat.

Obres naus millora Nexes

 

Destacats