:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 5

Forallac acull la concentració de dólmens més importants de les comarques gironines. Un important nombre d'ells es troben encara en bon estat de conservació.

Presentació del darrer número de la revista Gavarres (Dissabte, 1 de febrer, a les 18 h) PDF Imprimeix Correu electrònic

La sala d'actes de la Casa de la Vila acollirà aquest dissabte, 1 de febrer, a les 18 h, la presentació del darrer número de la revista Gavarres.

Participants: Josep Sala (alcalde), Monserrat Tauler, Josep Alemany, Josep Figueras, Ramon Oliver, Jordi Bonet-Coll (col·laborador). Presentarà l'acte, Pitu Basart, director de Gavarres.

El seu número 24, corresponent al període tardor-hivern del 2013, dedica un dossier de 51 pàgines al món del suro, “que va propiciar el desenvolupament dels pobles al voltant de les Gavarres i l'Ardenya”, com es remarca a la portada.La revista també inclou una conversa amb Eugeni Masferrer, el retrat de família dels Xifra-Sala al mas Gener de Riudellots; els perfils de Maria Juncà, Vicenç Fiol, Robert Mercader i Pere Selis, i altres articles sobre Vulpellac, el puig de Cadiretes i les rutes a peu cap al puig del Castell, a Cassà, i per Sant Pol de la Bisbal.

[+] Més informació

 

 

Destacats