:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 9

Més de la meitat (2.824 ha) de l’extensió total del terme de Forallac (5.000 ha) s’estén pel massís de les Gavarres.

Presentació del darrer número de la revista Gavarres (Dissabte, 1 de febrer, a les 18 h) PDF Imprimeix Correu electrònic

La sala d'actes de la Casa de la Vila acollirà aquest dissabte, 1 de febrer, a les 18 h, la presentació del darrer número de la revista Gavarres.

Participants: Josep Sala (alcalde), Monserrat Tauler, Josep Alemany, Josep Figueras, Ramon Oliver, Jordi Bonet-Coll (col·laborador). Presentarà l'acte, Pitu Basart, director de Gavarres.

El seu número 24, corresponent al període tardor-hivern del 2013, dedica un dossier de 51 pàgines al món del suro, “que va propiciar el desenvolupament dels pobles al voltant de les Gavarres i l'Ardenya”, com es remarca a la portada.La revista també inclou una conversa amb Eugeni Masferrer, el retrat de família dels Xifra-Sala al mas Gener de Riudellots; els perfils de Maria Juncà, Vicenç Fiol, Robert Mercader i Pere Selis, i altres articles sobre Vulpellac, el puig de Cadiretes i les rutes a peu cap al puig del Castell, a Cassà, i per Sant Pol de la Bisbal.

[+] Més informació

 

 

Destacats