:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 11

La Cuita de Forns de Rajoler de les Gavarres ens permet reviure el procés tradicional de cocció de la ceràmica a la rajoleria del mas Frigola.

El realitzador de Fonteta Antoni Martí, distingit amb el Premi Cirera d'Arboç 2019 PDF Imprimeix Correu electrònic
(03.12.19) Antoni Martí Gich, documentalista i cineasta, i veí de Fonteta, ha rebut el Premi Cirera d’Arboç del Consorci de les Gavarres. Amb aquest guardó, el consorci reconeix públicament la seva tasca de divulgació, documentació i conservació de la història i el patrimoni de les Gavarres en imatges i la difusió dels seus valors mitjançant la producció audiovisual, que han convertit l’entorn de les Gavarres en un gran plató natural.
 
La implicació d’Antoni Martí Gich amb les Gavarres s'ha fet evident des dels anys setanta, quan va instal·lar-se a Fonteta, i especialment des de l’any 1984, quan va fundar la productora Videoplay a la Bisbal d’Empordà. El seu treball representa un testimoni per documentar la història de diversos territoris de Catalunya, entre ells el de les Gavarres, en especial entre els anys 1994 i 1997 en la filmació d’entrevistes durant la realització de l’inventari «Gavarres: memòria i futur».
 
 
 
L’acte de lliurament dels Premis Gavarres 2019 es va fer aquest dissabte al migdia, a l’església de Llambilles. [+] Més informació sobre l'acte.
 

Destacats