:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 8

Als termes de Fonteta i Sant Climent de Peralta hi havia hagut més d’una vintena de forns de calç.

Forallac diu no a la violència masclista PDF Imprimeix Correu electrònic

(20.11.2019) El proper dia 25 de novembre és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. L'Ajuntament de Forallac està plenament compromès amb la igualtat de gènere i la lluita contra la violència masclista. Per aquest motiu, fa seus els continguts del manifest que han consensuat la Generalitat, les Diputacions, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, per reflexionar i visibilitzar la violència vers les dones.

Aquest any es posa el relleu en les violències sexuals. Entre d'altres coses, s'argumenta que: «Una agressió sexual a una dona no és un fet puntual, sinó una expressió més de l'estructura patriarcal, una agressió contra totes nosaltres, contra totes les dones. Aquesta violència funciona de forma alliçonadora, ens socialitza en la por i ens llença un missatge ben clar, sobretot dirigit a les dones més joves: volen controlar i sotmetre la vida de les dones».

El Manifest fa una crida a seguir treballant conjunta i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per a l'erradicació de totes les violències masclistes i la reparació de les supervivents; posa en valor la lluita constant i incansable dels moviments feministes, i reconeix la força, el coratge i la valentia de les dones que es troben en una situació de violència masclista, les que l’han superada o les que han estat assassinades.

Trobareu el manifest en el següent ENLLAÇ.

 

Destacats