Xerrada-degustació gratuïta a Peratallada sobre la cuina de les herbes i de l’horta Imprimeix

(20.04.16) El col·lectiu Peratallada+ i l’Ajuntament de Forallac organitzen aquest divendres (a les 19 h, a la Sala Municipal El Teatret, de Peratallada), una xerrada-degustació, oberta al públic i gratuïta, sobre la cuina de les herbes i de l’horta a l’Empordà. L’activitat donarà el tret de sortida als actes programats amb motiu de la XIII Fira de les Herbes a Peratallada, que se celebrarà aquest diumenge vinent, 24 d'abril 

La xerrada Tots cuinem amb herbes i no ens n’adonem anirà a càrrec del periodista gastronòmic Salvador Garcia Arbós i es complementarà amb tastets de receptes primaverals cuinats i oferts per establiment adherits al col·lectiu Peratallada + :

La Masia: Vermut i ratafia.

La Cort: Sopa de farigola

Can Nau: Canelons de Primavera.

Bonay: Faves i pèsols amb menta.

La Roca: Espinacs amb pinyons i panses.

La Riera: Truites d’alls tendres

El Papibou Hotel: Coca amb formatge de cabra, avellanes i romaní

Gelat Artesà de Peratallada: Batuts d’herbes de bosc…

Sticbe: Pastís de pastanaga.

Aquesta és la segona iniciativa pública promoguda per Peratallada+, un col·lectiu integrat per establiments del sector turístic (restauració, allotjament, comerç i serveis), que recentment s’ha constituït amb l’objectiu de reforçar la promoció i la dinamització local. Peratallda+ és, també, una marca pròpia de qualitat a la qual s’hi poden acollir tots els establiments del municipi. Per accedir-hi, cal que passin un procés d’assessorament i auditoria previs. L’objectiu és garantir a tots els clients que l’establiment està compromès amb la màxima qualitat, d’acord amb els estàndards que es pot esperar d’una destinació consolidada i de tan renom, com és Peratallada.