Jornades gastronòmiques per difondre la restauració local Imprimeix

(07.04.16) El col·lectiu Peratallada+ i l'Ajuntament de Forallac han promogut per a aquest any tres activitats gastronòmiques destinades a difondre el potencial de l'oferta de restauració local:

• La Cuina de l'Horta, del 2 d'abril a l'1 de maig.
• La Cuina Medieval, de l'1 d'octubre a l'1 de novembre.
• La Cuina de l'Aviram, del 5 de novembre a l'11 de desembre.



Les tres jornades tindran un format similar. Durant tot el mes, els restaurants participants oferiran menús vinculats a cadascuna de les propostes culinàries, a uns preus ajustats. Alguns dels plats que es podran degustar poden formar part de la seva carta habitual, però en molts casos s'elaboraran propostes pensades exclusivament per a les jornades. En el cas de la Cuina de l'Horta i de la Cuina Medieval, s'organitzaran xerrades-degustació obertes al públic coincidint amb la Fira de les Herbes de Peratallada i amb la Fira Medieval de Peratallada.
 

La Cuina de l’Horta
Del 2 d’abril a l’1 de maig
Restaurants participants: La Roca, Can Nau, Bonay, La Cort i La Riera, de Peratallada, i La Masia, de Sant Climent de Peralta.

Divendres 22 d’abril
Xerrada-degustació
«Tots cuinem amb herbes i no ens n’adonem»
A càrrec del periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós. A les 19 h, a la Sala Municipal  El Teatret, de Peratallada.
(Entrada i degustació gratuïta)