:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

Jornades gastronòmiques per difondre la restauració local PDF Imprimeix Correu electrònic

(07.04.16) El col·lectiu Peratallada+ i l'Ajuntament de Forallac han promogut per a aquest any tres activitats gastronòmiques destinades a difondre el potencial de l'oferta de restauració local:

• La Cuina de l'Horta, del 2 d'abril a l'1 de maig.
• La Cuina Medieval, de l'1 d'octubre a l'1 de novembre.
• La Cuina de l'Aviram, del 5 de novembre a l'11 de desembre.



Les tres jornades tindran un format similar. Durant tot el mes, els restaurants participants oferiran menús vinculats a cadascuna de les propostes culinàries, a uns preus ajustats. Alguns dels plats que es podran degustar poden formar part de la seva carta habitual, però en molts casos s'elaboraran propostes pensades exclusivament per a les jornades. En el cas de la Cuina de l'Horta i de la Cuina Medieval, s'organitzaran xerrades-degustació obertes al públic coincidint amb la Fira de les Herbes de Peratallada i amb la Fira Medieval de Peratallada.
 

La Cuina de l’Horta
Del 2 d’abril a l’1 de maig
Restaurants participants: La Roca, Can Nau, Bonay, La Cort i La Riera, de Peratallada, i La Masia, de Sant Climent de Peralta.

Divendres 22 d’abril
Xerrada-degustació
«Tots cuinem amb herbes i no ens n’adonem»
A càrrec del periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós. A les 19 h, a la Sala Municipal  El Teatret, de Peratallada.
(Entrada i degustació gratuïta)

 

 

Destacats