:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

El Ple aprova per unanimitat donar suport a la consulta del 9-N PDF Imprimeix Correu electrònic

(24.09.14) El Ple municipal ha aprovat aquest vespre, per unanimitat (CiU i IGF-PM), en una sessió extraordinària convocada d'urgència i amb un únic punt de l'ordre del dia, una moció institucional en suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre del 2014. En el mateix acord, l’Ajuntament es compromet a donar suport actiu a la consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, i fent una crida a la participació.

També s'ha aprovat donar ple suport al President i al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada al Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.

Aquesta moció ha estat iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), entitat a la qual està adherit el nostre Ajuntament des de l’any 2012.

A hores d'ara, un total de 828 ajuntaments, el 87% del total de Catalunya, ja han aprovat la moció. Està previst que el 4 d’octubre es faci un acte amb tots els alcaldes i alcaldesses per lliurar l’acta municipal del ple al President, Artur Mas, com a mostra que el municipalisme està al costat del que reclamen els catalans i el parlament.


 

Destacats