:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 11

La Cuita de Forns de Rajoler de les Gavarres ens permet reviure el procés tradicional de cocció de la ceràmica a la rajoleria del mas Frigola.

L'Oficina de Turisme i sis restaurants de Forallac revaliden el distintiu de qualitat turística SICTED PDF Imprimeix Correu electrònic
L'Oficina de Tursime de Forallac i els restaurants La Roca, Bonay, La Cort, La Riera, Can Nau, de Peratallada, i La Masia, de Sant Climent de Peralta, han revalidat el diploma del el Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED). L'acte de lliurament es va fer el 26 d'abril al Càmping Valldaro. Per part de l'Ajuntament, el distintiu va ser recollit per la regidora de Turisme, Marta Chicot. Enguany, el distintiu l'han rebut 63 empreses i entitats de la comarca, que pertanyen a diferents sectors turístics : oficines de turisme, platges, restaurants, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu.
 
Les empreses, serveis i institucions distingides amb el SICTED són anualment avaluades per auditories externes i independents per obtenir o renovar el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d'un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d'altres, a la gestió de persones, l'atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació amb proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible. Un conjunt accions per a la millora dels serveis i els recursos turístics.
 
El pla, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà des de l’any 2004, es basa en el Sistema Intregral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincials (FEMP). Enguany s’han guardonat a 63 iniciatives a la comarca -quatre de noves-, adherides en el programa. El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides o distingides.
 
 

Destacats