:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 2

Forallac és el quart municipi més gran del Baix Empordà en extensió, amb una superfície global de prop de 50 quilòmetres quadrats.

L'Ajuntament de Forallac reurbanitza el carrer Empordà, l'accés principal a Fonteta PDF Imprimeix Correu electrònic

(19.02.19) L’Ajuntament de Forallac està portant a terme les obres de reurbanització del carrer Empordà de Fonteta, el principal accés al poble.  Aquest era el darrer carrer del nucli urbà que faltava per condicionar i seguirà el mateix tractament estètic que la resta.

S'actuarà en el tram comprès entre el pont de la riera i la plaça de l'Església. Es pavimentarà a un sol nivell amb peces prefabricades de formigó (llambordins de color gris per a l'espai destinat al trànsit de vehicles i de color marró per a la vorera). Es renovaran tots els serveis: abastament d'aigua potable, sanejament, aigües pluvials, enllumenat i gas, i s'adaptarà a la normativa de supressió de barreres arquitectòniques.

L’obra té un cost de 173.881,80 euros, que assumeix íntegrament l'Ajuntament amb fons propis, de manera que els veïns no han de fer cap aportació via contribucions especials. Els treballs tenen un termini d’execució de 3 mesos i van a càrrec de l'empresa Germans Cruz Obres i Construccions.

És la primera de les tres fases d'actuació programades en el carrer Empordà. A continuació d'aquesta actuació, l'Ajuntament portarà a terme l'adequació d'un ampli aparcament a l'entrada del poble. Per fer-ho, es construirà un mur de contenció al voltant de la zona verda, on ara hi ha una vinya, i s'omplirà de terra fins a al mateix nivell del carrer. Aquesta obra té un cost de 117.000 euros.

Per acabar de completar l'arranjament del carrer Empordà, faltarà desenvolupar la urbanització de la unitat d'actuació UAF1, de titularitat privada, a la que correspon fer un tram de vorera i d'aparcaments al costat del carrer.

L'alcalde, Josep Sala, assegura que era una obra molt necessària tant per als veïns que hi viuen, com per al conjunt del poble, que ben aviat disposarà d'un accés principal de gran qualitat urbana.

A sota podeu veure la restitució virtual de com quedarà el vial.

 

Destacats