:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

Carta de l'alcalde de Forallac: L'aigua de la xarxa pública ja és apta per beure i per cuinar (24.08.16) PDF Imprimeix Correu electrònic

Com et vaig informar en el ban municipal del dia 4 d’agost l’aigua de la xarxa pública del nostre municipi, d’acord amb els criteris del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, no era apta ni per beure ni per cuinar.

Posteriorment,  el 12 d’agost, vaig enviar-te personalment  una  carta en la qual et comentava la prioritat del consistori tant pel que respecte a donar compliment a les obligacions, com a responsables que som del servei d’abastament,  com a la de mobilitzar tots els estaments necessaris per posar en marxa una solució tècnica i urgent per aconseguir la potabilitat de l’aigua.

Ahir, 23 d’agost,  el Departament de Salut ens va convocar a mi i a l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, per informar-nos que des del divendres dia 19 en què van començar a funcionar els filtres de carbó actiu s’han realitzat analítiques diàries per fer el seguiment de la qualitat de l’aigua.

Avui, 24 d’agost, el Departament de Salut ens ha confirmat que l’aigua de la xarxa pública que dóna abastament a ambdós municipis és totalment potable i per tant apta pel consum humà.

Encara que el malson hagi passat l’ajuntament continuarà treballant per tal d’evitar que aquest episodi es repeteixi. No podem obviar que tenim un estiu molt sec, cosa que pot ocasionar que apareguin altres problemes i hem d’estar preparats per poder donar la solució adient d’immediat.

Vull acabar agraint-te la teva paciència i comprensió envers aquesta situació, alhora que et demano un consum responsable i moderat de l’aigua de la xarxa.

 

Cordialment,

Josep Sala Leal

Alcalde

 

Forallac, 24 d’agost de 2016

 

Destacats