:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 12

El gruix principal de l’oferta turística de Forallac es concentra a Peratallada, un dels pobles medievals més ben conservats de Catalunya.

Concerts solidaris a les esglésies de Forallac a favor de l'ONG Save The Children PDF Imprimeix Correu electrònic

(22.07.16) Les esglésies romàniques de Peratallada, Vulpellac i Canapost seran l'ecenari del cicle Concerts Solidaris #34, #35 i #36, que organitza aquest agost  l'ONG Lux Fundació, en col·laboració de la rectoria de la Bisbal d'Empordà i de l'Ajuntament de Forallac, a favor de l'ONG Save The Children
 

Dilluns 1 d’agost de 2016. 22h. ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE DE PERATALLADA

“BACH!”

Obres de Johann Sebastian Bach i Georg Philipp Telemann. Santi Mirón, viola de gamba.
 

Dissabte 6 d’agost de 2016. 22h. ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ I SANTA BASILISSA DE VULPELLAC

“DE MESTRES I DEIXEBLES”

Obres de M. Marais, A. & JB. Forqueray i Sainte-Colombe. Santi Mirón, viola de gamba
 

Dissabte 13 d’agost de 2016. 22h. ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE DE CANAPOST

“MUSICALL HUMORS del capità Tobias Hume, Londres 1605”.

Santi Mirón, viola de gamba. 

 
Lux Fundació
Lux Fundació és una ONG sense ànim de lucre. Un projecte solidari d’un grup d’apassionats per la música que té dos objectius socials. D’una banda, facilitar l’acostament a tot el públic en general de la meravellosa música del barroc i renaixement interpretada amb criteris històrics i instruments d’època. I d’altra banda, com a conseqüència de la primera, ajudar a entitats que desenvolupen una activitat concreta d’assistència humanitària gràcies als donatius voluntaris dels assistents als concerts. 
 
L’existència de Lux Fundació és possible gràcies als donatius de persones particulars i a concerts remunerats dels dos conjunts instrumentals de la fundació, on també són donats tots els beneficis d’aquests a entitats benèfiques. Aquest any 2016 Lux Fundació col·labora amb SAVE THE CHILDREN* que serà la destinatària de les recaptacions de tots els concerts benèfics de la fundació així com de tots els beneficis dels concerts remunerats que Lux Fundació pugui realitzar. 
 
*SAVE THE CHILDREN lluita per a que a qualsevol part del món siguin respectats els drets dels infants i es posi punt i final a les situacions de pobresa, desigualtat i violència que viuen milions de nens. SAVE THE CHILDREN arriba a 55 milions de nens gràcies a les 25.000 persones que treballen a més de 120 països i atén a 7.000 nens en situació de pobresa o exclusió social, lluitant per a millorar les polítiques de la infància prioritzant als nens que pateixen les pitjors injustícies i les grans privacions. 
 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
Santi Mirón
Neix a Barcelona. Comença a estudiar viola da gamba l’any 1995 amb Clara Hernández i amb Pere Ros al Conservatori de Barcelona. L’any 1998 és admès al Conservatori d'Estrasburg on estudia amb Guido Balestracci i Martin Bauer i  l’any 2000 obté la “Medaille d’or”. Posteriorment estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb Sophie Watillon i Jordi Savall.

Ha estat membre del consort de violes Banchetto Musicale (Pere Ros) i L’Amoroso (Guido Balestracci), i ha col·laborat en nombrosos grups i orquestres com Le Parlement de Musique (Estrasburg), Accademia Montis Regalis (Itàlia),  L’Assemblée des Honnestes Curieux (París), Los Músicos de su Alteza (Saragossa), Nova Lux ensemble (Pamplona), Arsys de Borgonya, Coro de la Comunidad de Madrid, Gli Incogniti/L’Assemblee Des Honnestes Curieux (Amandine Beyer), Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Victoria Musicae (València) , Capella de Música de Santa Maria del Pi de Barcelona, Aires de Hesperia i Il Gruppolo Espagnoulo (Tenerife), Le Tendre Amour, Delos Ensemble de Lisboa, La Principessa Philosopha, Capella Virelai, Turba Musici, Camerata XXI, Ars Atlantica, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Barroca Catalana, etc. Ha  realitzat enregistraments per a les cases discogràfiques  Symphonia, Accentus, Opus 111, Arsis, ràdio i televisió tant de l’Estat Espanyol com d’Europa.

Actualment és el director artístic  del projecte solidari Lux Fundació. 

 
 
 

Destacats