:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 1

Forallac es va constituir formalment el 10 de març de 1977 a partir de l'agregació dels municipis de Vulpellac, Fonteta i Peratallada.

Mostra d'art de Peratallada (17-21 d'agost) PDF Imprimeix Correu electrònic

El col·lectiu Artallada organitza del 18 al 21 d'agost la sisena edició de la mosta d'art, en la qual participaran els artistes To Gallardo, Francesca Escobar, Natalia Villanueva, Daniel Voramar, Paula Font, Edds, Manel Fletas i Joan Llaveries, que exposaran la seva obra en unes carpes situades a la plaça del Castell. L'espai comptarà amb El Celler Jardins de l'Empordà com a convidat. L'objectiu d'aquesta entitat és exposar obra de gran qualitat d'artistes d'arreu de Catalunya.

TO GALLARDO: Amb una llarga trajectòria a nivell internacional, presenta una obra que neix a partir del mon del tèxtil, element sempre present en cadascuna de les peces que exposa en aquesta mostra.

FRANCESCA ESCOBAR. Treballa la figura i les seves formes. Obra figurativa amb diferents textures amb colors molt vius, els nens, el moviment i l’expressió representa la seva obra.

NATÀLIA VILLANUEVA. Representa en la seva pintura el món del mar, els vaixells,els fars... amb un estil molt propi que dóna la força i la vivor que caracteritza totes les obres que exposa.

DANIEL VORAMAR. Artista amb molta personalitat, amb una bona que barreja l’abstracció i la figuració, fet queli dóna un estil molt propi..

PAULA FONT. Jove artista i estudiant d’art. Els seus personatges, molt personals i expressius, la defineixen. Neixen del món de la il·lustració i el disseny.

EDDS. Artista anglès, arrelat a l’Empordà. D’il·lustració dels seus personatges inspirats en el món infantil i escenes de l’Empordà, amb tota mena de detalls, caracteritzen a aquest artista.

MANEL FLETAS. Pintor de paisatge figuratiu, amb una obra de mar i muntanya. Totalment realista, exposa una obra molt treballada i de gran qualitat.

JOAN LLAVERIES. La seva obra és totalment abstracta, però d'una abstracció ordenada i plena de color, que li confereixen un estil propi a la seva obra.

 

Destacats