:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 7

El 29 de gener de 948 el bisbe Gotmar de Girona va venir a Fitor per consagrar l'església, que havia estat edificada pel prevere Altimir i els levites Placià i Tassi, amb l'ajut de tots els fidels.

L’Ajuntament de Forallac impulsa un programa de suport a persones dependents o en situació de fragilitat PDF Imprimeix Correu electrònic

L'Ajuntament vol millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones de Forallac amb dependència o en situació de fragilitat. Per aquest motiu, abans de determinar quines actuacions es poden portar a terme en aquest àmbit, s'ha considerat oportú realitzar una diagnosi de les necessitats reals al nostre municipi. L'estudi s'ha encarregat a l'Àrea d'Autonomia i Qualitat de Vida del Centre Tangram, amb seu a la Bisbal d'Empordà. La diagnosi es realitza amb la col·laboració dels serveis socials i sanitaris locals. 

A partir dels resultats obtinguts, el mateix centre farà una proposta de les iniciatives que es poden desenvolupar d'acord amb el perfil de la realitat detectada. Això permetrà adequar molt millor les actuacions a la casuística pròpia del nostre municipi. Es vol posar l'accent en la promoció de salut i de les habilitats i capacitats que es mantenen intactes en aquestes persones, i treballar transversalment per alentir el progrés de les seves malalties. També es prioritzarà l'atenció i l'acompanyament dels familiars. El programa de suport es començarà a desplegar a primers d'any.

 

 

 

Destacats