:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 5

Forallac acull la concentració de dólmens més importants de les comarques gironines. Un important nombre d'ells es troben encara en bon estat de conservació.

L'Ajuntament prorratejarà la taxa d'escombraries als establiments que hagin hagut de suspendre l'activitat pel coronavirus PDF Imprimeix Correu electrònic

(14.05.20) L'Ajuntament de Forallac ha acordat que els establiments, comerços i activitats que a causa de les mesures extraordinàries dictades pel Govern de l'Estat o de la Generalitat (per impositiu legal) s'hagin vist obligats a suspendre la seva activitat o bé a tancar el local, veuran ajustades les quotes tributàries de la taxa d'escombraries, de manera que es deduirà el temps durant el qual l'activitat o el servei han estat suspesos i/o tancats.

En el cas dels bars i restaurants la mesura adoptada s'estendrà aplicable fins que el govern acordi la reobertura al públic del local en qüestió i no únicament les terrasses.

Modificació del calendari fiscal
Aprofitem per recordar que el Consell Comarcal del Baix Empordà ha aprovat el nou calendari de cobrament de tributs dels municipis que, com en el cas de Forallac, li tenen delegada la gestió recaptatòria. D'aquesta manera es concreta la decisió presa el 20 de març, quan el consell va acordar posposar el primer període de recaptació, comprès en l'1 d'abril i l'1 de juny, per atenuar l'impacte de Covid-19.

El nou calendari de cobrament per al 2020 és el següent:

Primer període:
- De l'1 de juliol al 31 d'agost
- Impost sobre vehicles de tracció mecànica, taxes d'habitatges i locals i cementiris

Segon període:
- De l'1 de setembre al 31 d'octubre
- Impost sobre Béns Immobles (IBI) urbans i rústics i Impost sobre activitats econòmiques (IAE)

Oficina de la Bisbal d'Empordà (Serveis centrals)
Tel. 972640924
Fax 972645544
Carrer del Raig, 5 baixos
17100 La Bisbal d'Empordà
E-mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Destacats