:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 8

Als termes de Fonteta i Sant Climent de Peralta hi havia hagut més d’una vintena de forns de calç.

Vulpellac acollirà la celebració dels 20 anys de la revista Gavarres PDF Imprimeix Correu electrònic

(10.06.22) La plaça Llarga de Vulpellac ha estat l'escenari escollit per celebrar, el proper dissabte 18 de juny, a les 19 h, el 20è aniversari de la revista Gavarres. L'acte estarà conduït per l'actor i vitivinicultor Carles Xuriguera i comptarà amb una àmplia representació de personalitats i col·laboradors que al llarg d'aquestes dues dècades han fet possible el que ha estat l'embrió d'un sòlid projecte editorial promogut per l'editor cassanenc Àngel Madrià.

Gavarres és una publicació molt ben valorada en el territori. Ha esdevingut un element de transmissió d’uns coneixements, d’uns records, d'uns valors culturals, històrics , patrimonial i etnològics; d’una manera de viure; d’uns sistemes de treballar que, ben segur, haurien anat desapareixent de la nostra memòria col·lectiva.

Ha estat, també, la primera publicació del Grup Gavarres, especialitzada en revistes d’història, patrimoni i memòria oral. El grup edita actualment les revistes Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Garona-Nogueres. Amb la mateixa filosofia i compromís amb el territori, publica llibres de col·leccions pròpies i gestiona projectes editorials per encàrrec. També és una consultora que impulsa esdeveniments de caire cultural.

El proper dissabte 18 de juny, a banda de recordar aquests 20 anys de trajectòria, també es presentarà el proper número de la publicació, el 41, i el llibre Mirades de Miquel Pairolí i Lluís Freixas Mascort.

L'acte comptarà amb l'actuació musical del grup de Llagostera Sotrac i acabarà amb un tast de coca i vi dolç.

 

 

Destacats