:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 8

Als termes de Fonteta i Sant Climent de Peralta hi havia hagut més d’una vintena de forns de calç.

L'Ajuntament treu a concurs la concessió demanial per a l'ús i explotació de la rectoria de Fitor PDF Imprimeix Correu electrònic

(13.04.22) L'Ajuntament de Forallac ha posat a licitació la concessió demanial per tal que es pugui ocupar la rectoria de Fitor en règim de masoveria. L'objectiu és que aquest emblemàtic equipament municipal estigui habitat tot l'any i pugui funcionar com a punt de restauració i d'informació de les Gavarres i del conjunt del municipi. Amb aquesta concessió també es vol garantir la preservació del conjunt patrimonial i s’evitaran actuacions incíviques.

La tardor passada van acabar les obres de la segona fase del projecte de reforma i adequació de l'edifici. En aquestes obres, l’Ajuntament hi ha invertit prop de 130.000 euros.

El període de presentació d'ofertes finalitzarà el proper 25 d'abril a les 14 h.

La durada de la concessió serà de 10 anys a comptar des de la formalització del corresponent document administratiu, amb tres possibles pròrrogues bianuals.

Podeu consultar tota la informació relativa a aquest procediment de licitació, mitjançant concurrència competitiva al Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Forallac: https://bit.ly/37HgARQ 

L’objecte de la concessió és la cessió de l’espai de la rectoria de Fitor i zones enjardinades colindants.

La rectoria de Fitor, d’acord amb els plànols adjunts com Annexes 1, 2 i 3 dels Plecs corresponents té la següent superfície:

-Planta Baixa, destinada a ús de Bar- Restaurant i Punt d’Informació:

  • Superfície construïda: 141,30 m2
  • Superfície útil: 87,90 m2

-Planta Primera: destinada a ús d’habitatge:

  • Superfície construïda: 143,30 m2
  • Superfície útil: 103,75 m m2

La finalitat de la concessió té per objecte:

- Masoveria de l’habitatge
- Explotació del bar-restaurant, incloent-hi la zona de terrassa
- Punt d’Informació de l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres ubicat a l'interior

Durant el termini de durada de la concessió i, a fi de poder prestar els anteriors serveis correctament, el concessionari s’ha de comprometre a residir de forma permanent a l’habitatge, essent necessària el seu empadronament en el lloc. A més, vinculat amb el règim de masoveria haurà de desenvolupar les obligacions pròpies de manteniment, vigilància i neteja del conjunt arquitectònic on residirà i de la zona del voltant.

 

Destacats