:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 1

Forallac es va constituir formalment el 10 de març de 1977 a partir de l'agregació dels municipis de Vulpellac, Fonteta i Peratallada.

L'Oficina de Turisme de Forallac revalida el distintiu de qualitat turística SICTED PDF Imprimeix Correu electrònic
01.04.22) Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita que les destinacions o empreses que l'obtenen ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l'índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients i s'impliquen, activament en el desenvolupament turístic.

En el nostre cas, és un indicatiu de la bona que feina que s'està fent en l'àmbit de l'atenció i els serveis que prestem des de l'Oficina de Turisme de Forallac.

L'acte de lliurament dels diplomes acreditatius es va fer dimecres al Parador d’Aiguablava de Begur i va comptar amb l'assistència de la regidora de Turisme de Forallac, Marta Chicot. Va recollir el diploma acreditatiu de mans del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, i del conseller de Turisme, Xavier Dilmé.

>> Notícia completa de l'acte: https://tuit.cat/G0Qh8

 
 
 

Destacats