:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 6

Al llindar de l'entrada de l'església de Santa Coloma de Fitor hi ha la làpida sepulcral del rector que va morir el 1817 a mans d'uns bandits que van saquejar l'església.

Vacunació contra la grip als consultoris de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

(08.11.21) Aquesta setmana s'inicia la campanya de vacunació contra la grip als consultoris de Forallac. Està adreçada a majors de 60 anys i a menors de 60 anys, amb factors de risc.

A més, des dels consultoris s'està contactant amb els pacients amb factors de risc, pacients en atenció domiciliària i pediàtrics per citar-los de forma proactiva.

Totes aquelles persones que necessitin una tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 (majors de 70 anys) se citaran en una agenda específica un dia diferent, al Pavelló Firal de la Bisbal. Si acudeixen a vacunació de la grip al consultori se'ls lliurarà la cita corresponent per a  la tercera dosi.

La vacunació covid-19 que s'està fent al Pavelló Firal de la Bisbal d'Empordà tots els dimarts laborables, de 8 a 14 h, està adreçada a pacients majors de 70 anys (tercera dosi) i a pacients majors de 12 anys que vulguin iniciar o acabar la pauta vacunal covid-19 (primera o segona dosi).

 

Destacats