:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 14

La Festa del Segar i del Batre de Sant Climent de Peralta ens permet reviure des del 1996 com era un dels moments més importants de la vida a pagès.

Finalitza el desplegament del porta a porta a Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic
(28.09.21) Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta al Forallac, amb l'inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat. La primera fase del procés es va fer a Fonteta, on el servei es presta des del març de 2019 i aquest estiu s'ha donat continuïtat al desplegament a Peratallada (5 de juliol) i a la resta de nuclis (6 de setembre).
 
A partir d'ara doncs, la recollida de residus a tot el municipi es fa íntegrament per mitjà del sistema porta a porta, de manera que han desaparegut els contenidors a la via pública.
 
Beneficis
El porta a porta permet incrementar la quantitat i la qualitat dels residus recollits, minimitzar els residus portats a incineradores o abocadors, i facilitar els processos de reutilització i reciclatge per obtenir nous productes.
 
Des de l’Ajuntament us volem donar les gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració i us recordem que per qualsevol dubte o incidència amb el servei, podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament o adreçar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
Deixalleria i àrea d’emergència
Us recordem que la deixalleria s'han introduït canvis des del 1 de juny per millorar l'eficiència en la gestió del servei. L'accés continuarà essent amb targeta, però amb la novetat que també hi haurà un horari i personal que atendrà l'usuari. D'aquesta manera es pretén mantenir més ordenat i net l'equipament i que tothom en faci un ús correcte, de manera que no es dipositin residus on no toca.
 
D’altra banda, en cas que no pugueu deixar els cubells a la porta de casa d’acord amb el calendari i horaris de la recollida porta a porta, podeu utilitzar l’àrea d’emergència que s’ha habilitat a la deixalleria.
 
 
 

Destacats