:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

I Concurs Literari de Narrativa Curta per a Adults de Forallac PDF Imprimeix Correu electrònic

(30.03.21) L'Ajuntament de Forallac ha convocat el I Concurs Literari de Narrativa Curta per a Adults,  amb l'objectiu d'estimular l'hàbit i el gust per la lectura i l'escriptura, i per donar l'oportunitat de donar visibilitat a l'obra d'autors locals. Així mateix, amb aquesta iniciativa, programada en el marc dels actes de Sant Jordi 2021, també es pretén contribuir a la dinamització cultural de Forallac.  
 
La data límit per al lliurament d'originals serà el 16 d'abril. Hauran de ser inèdits, de temàtica lliure i escrits en llengua catalana. Així mateix, hauran de tenir una extensió màxima de 3 fulls din-A4, escrits per una sola cara, a espai senzill i lletra Arial 11 punts. 
 
Hi haurà un únic premi dotat amb 200 euros en metàl·lic i un val de 50 euros a consumir a la llibreria La Siglantana. A més, l’obra premiada es publicarà a la web municipal i se'n farà  difusió a les xarxes i al butlletí municipal El Rampí.

L’obra guanyadora i el/la seu/va autor/a, s'anunciaran a la web municipal www.forallac.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament, el 23 d’abril de 2021, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. 
 
El concurs s'adreça a les persones empadronades a Forallac, que tinguin més de 18 anys. 
 
 
 

Destacats