:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

Canvis en l'arribada dels Tres Reis a Fonteta i a Peratallada PDF Imprimeix Correu electrònic
(03.01.22) Aquest any, el Tres Reis adaptaran la seva arribada a Fonteta i a Peratallada per minimitzar riscos sanitaris i adaptar-se a les restriccions establertes per la pandèmia.
 
▶ A Peratallada no es farà la cavalcada programada, però el Tres Reis passaran per les cases de tots els nens i nenes. Per rebre'ls com es mereixen, podeu decorar les entrades amb llums d'espelmes i fanalets. Començaran la visita per Canapost, Peralta i masos, i acabaran a Peratallada.
 
Prèviament, demà dimarts 04/01/22, entre les 15 i les 19 h, hi haurà el patge reial a la plaça de les Voltes per recollir les cartes.
 
▶A Fonteta, els Reis arribaran a les 18.30 h, a la pista poliesportiva, on se'ls donarà la benvinguda amb focs artificials. Tot seguit, s'acostaran fins a la plaça Catalunya, on faran el seu tradicional discurs. Aquest any, atesa la situació de pandèmia, no podrem pujar a saludar-los. Durant el trajecte i a la plaça caldrà respectar la distància i portar mascareta. En acabar el discurs reial, els nens i nenes hauran de tornar a casa, perquè els reis hi passaran, tot i que aquest any es quedaran a la porta per evitar risc de contagi.
 
Aquest any, doncs, Melcior, Gaspar i Baltasar portaran mascareta, però malgrat el context de risc sanitari, estem segur que tots i totes podrem gaudir al màxim d'aquest dia tan màgic.
 

 
 
 

Destacats