:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 5

Forallac acull la concentració de dólmens més importants de les comarques gironines. Un important nombre d'ells es troben encara en bon estat de conservació.

L'Ajuntament activa un WhatsApp municipal per agilitzar la comunicació amb la població PDF Imprimeix Correu electrònic
(26.10.21) L'Ajuntament ha posat en marxa un canal de WhatsApp municipal per millorar i facilitar la comunicació entre el consistori i la població. A través d'aquest nou servei, distribuirà informacions d'interès relatives a actualitat municipal, agenda administrativa i d’activitats, serveis (subministraments, obres, terminis, impostos, etc.) i emergències o incidències, a temps real.
 
Servei informatiu unidireccional
Es tracta d'una llista (no grup) de distribució d’informacions que funcionarà únicament de manera unidireccional i no permetrà la interacció entre els seus membres. Tampoc serà un canal de diàleg amb l'Ajuntament, de manera que no s'atendran consultes personalitzades i no es respondran missatges, ni trucades. 
 
El servei té únicament un caràcter informatiu i no substitueix cap tràmit administratiu, ni notificació oficial. Tampoc serveix com a canal perquè els usuaris comuniquin incidències o queixes. Les comunicacions amb l’Ajuntament seguiran com fins ara, pel registre d’entrada o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
 
Apropar l’Ajuntament i fer municipi
La regidora de Comunicació, Olga Galceran, explica que «amb aquest nou canal volem fer un nou pas per apropar la gestió municipal a la la població i reforçar els vincles que tenim com a municipi. També vol ser una via per arribar, amb celeritat i gratuïtat, al major nombre possible de veïns i veïnes, especialment la gent gran que no està a les xarxes socials.»

Com donar-se d'alta?
1. Afegeix el número de l'Ajuntament 972 64 55 22 als teus contactes i posa-li un nom.
2. Envia un missatge per WhatsApp amb la paraula ALTA+NOM I COGNOMS.
3. Rebràs automàticament un missatge de confirmació i començareu a rebre missatges.
4. Si vols donar-te de baixa, tan sols hauràs d'enviar la paraula "BAIXA".
 
 

Destacats