:::: Ajuntament de Forallac ::::

  • leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Newsflash 13

La Marxa de les Guilles ens ofereix el mes d’abril la possibilitat de conèixer els racons més bonics de Forallac.

Forallac reivindica els drets de totes les identitats LGTBI+ PDF Imprimeix Correu electrònic

(28.06.21) Avui, 28 de juny és el Dia per l’alliberament LGTBI+ i l'Ajuntament de Forallac se suma a les reivindicacions i dona suport al manifest a favor dels drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans* i totes les identitats recollides en l’acrònim LGTBI+.

Amb motiu d'aquesta diada, l'Ajuntament ha aprovat una declaració institucional en la qual reitera, un cop més, el seu compromís amb els drets LGTBI+ i assumeix la reivindicació d’una llei trans* estatal, llargament demandada pel moviment LGBTI+. També fa seves les reivindicacions de les entitats membres del Consell Nacional LGBTI+.

El Dia Internacional de l'Orgull LGBT, també conegut com a dia de l'orgull gai o simplement orgull gai (en anglès, gay pride) és una sèrie d'esdeveniments que cada any els col·lectius homosexuals celebren de forma pública per a instar per la tolerància i la igualtat de les lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. Per bé que gai fa referència a homes aquesta dóna cabuda a tot el col·lectius no heterosexuals. En aquesta data es commemoren els aldarulls de Stonewallque van tenir lloc a Nova York (EUA) el 1969 i que es considera que marquen l'inici de l'alliberament homosexual.

 

 

Destacats